El Balcó de l'Isi

dilluns, 10 de novembre del 2014

Fa fred.

Fa fred, per mi ja és cru hivern, no m'agrada el fred. He tingut molta mandra de sortir a fer foto quan he arribat de treballar i he pensat, fem quelcom amb la gran quantitat de fotografies que ja té la nostra pagina, hi he triat una que gairebé tothom a fotografiat.

Panis Angelicus és un dels tres himnes escrits per Sant Tomàs d'Aquino per a la festa del Corpus Christi,Panis Angelicus és un dels tres himnes escrits per Sant Tomàs d'Aquino per a la festa del Corpus Christi com a part de la litúrgia completa de la Festa, incloent oracions per a la Missa i la Liturgia de les Hores. Els altres dos himnes escrits per Sant Tomàs són O Salutaris Hostia i Tantum Ergo.

El 1872 César Franck va arreglar el tema per a tenor, òrgan, arpa, cello i contrabaix; el va incorporar en el seu Messe à troi voix. Ha estat cantat per Luciano Pavarotti (que té una versió amb Sting), Plácido Domingo. John McCormack, el 1932 va cantar aquesta cançó al Parc Phoenix a Dublín i és considerat el punt més alt de la seva carrera. Últimament ha estat interpretat per Charlotte Church i també per Alfonso Suclla Bernal l'any 2005.(Viquipèdia)

Aquest interpretació que escoltareu és cantada per al cor de King's College, Cambridge





Bona nit que descanseu, no ús oblideu de fer un petó a les meves nenes i els meus nens

Salu2
Isidre

També pots veure el vídeo a:
https://www.youtube.com/watch?v=8Ndd0pG4Md0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada